Vi - Birthe og Michael - har siden 1984 haft schæferhund. I 1999 fik vi lyst til at starte vores egen Kennel med vores avlstæve Kojack Sandra, som vi efterfølgende har fået nogle dejlige hvalpe efter.

I 2005 er Kojack Sandra blevet taget ud af avlen, 8 år gammel, efter hun har født 6 dejlige kuld hvalpe hvoraf vi selv har beholdt 3 tæver.

Catja, Dolly og Elsa er alle Avlskåret i klasse 1 og indgår nu i den videre avl i kennelen.

Vores hvalpe kommer ikke i hundegård, men vokser op inde i huset hos familien og deres mor. De lærer alle dagligdagens lyde og dufte at kende, når de begynder ar kunne se og høre.

Hvalpene sælges med DKK stambog, 24 måneders skriftlig garanti, undersøgt af dyrlæge, fået ormekur samt vaccineret inden de er parate til at flytte hjemmefra.

Vi bestræber os på at avle en velfungerende familiehund, som samtidig besidder gode brugsegenskaber så det bliver en fysisk og psykisk robust hund, som er nem at træne og kan fungere sammen med familien i det daglige.

Hunde som bliver anvendt i avlen hos Kennel Kisa er alle avlskåret og HD fri.

Kennel Kisa er medlem af Dansk Kennel Klub, Schæferhundeklubben for Danmark og SV - den tyske Schæferhundeklub.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller vil have lidt hundesnak enten i telefonen, pr. mail eller komme og besøge os.

 

 

Kontakt info>>